Lütfen Bekleyin...

Kuru Etler

Blok Antrikot Kuru Et

3000-5000 gr

Füme antrikot kuru et, antrikot etinin hem füme hem de kurutma işlemlerinden geçtiği bir et türüdür. İlk olarak, antrikot tuz ve baharatlarla kürlenir, bu işlem etin muhafaza edilmesine ve lezzetinin artırılmasına yardımcı olur. Daha sonra füme edilerek yoğun bir duman aroması ve derin bir lezzet profili kazanır. Sonuç olarak, yumuşak ama sıkı bir dokuya ve yoğun, lezzetli bir tada sahip olur. Bu füme kuru et, genellikle ince dilimlenerek şarküteri tabaklarında veya sandviçlerde tüketilir.

Koli Ağırlığı
6-10 kg
Koli İçi Adeti
2 Adet
Raf Ömrü
120 Gün

Besin Değerleri

Energy (kcal/kj)
576
Protein (g)
39
Yağ (g)
3
Doymuş Yağ (g)
1
Karbonhidrat (g)
0,4
Tuz (g)
4
Şeker (g)
0
(*) Bu değerler 100gr için ölçülen ortalama değerlerdir.